Corona Virüsü ve Eğitime Etkisi

Corona virüsünün  etkisinin tamamen bir anda biteceği düşünmemiz imkansız. Bu sebeple  “evde eğitim”in (home schooling) ve etkileşimli uzaktan eğitimin önümüzdeki yıllarda çok daha fazla yaygınlaşacağını görmekteyiz. Artık bütün sektörler gibi eğitim  öğretiminde  dijitalleşmesi hızlanmıştır. Uzaktan Eğitim Portalı bu konuda işlevini tam anlamıyla yerine getirmek için yapılan bir projedir.

Corona virüs sonrası uzaktan eğitim artık bir tercih değil zorunluluktur.

Corona virüs sonrası uzaktan eğitim artık bir tercih durumundan ziyade bir zorunluluk haline gelmiştir. Nitekim salgın süresince sanal sınıf imkanı sunan platformların kullanım oranları çok hızlı bir şekilde artmaktadır.Sivil toplum örgütleri dahi verdikleri eğitimlere bu ortamlarda devam etmektedir. Yine YÖK Türk üniversitelerinde yüzde 30 uzaktan eğitim eğitim yapabilme imkanı veren yasal düzenlemeyi hemen uygulamaya başlamıştır. Fakat  kaliteli bir uzaktan eğitime geçilmesi için atılması gereken ilk adım doğru yazılımı tercih etmektir.

Alt yapısı oluşmamışbir yazılım, ilk kez sisteme girecek öğretmen ve öğrencileri zorlar ve  ileri adımlar atmak yerine sizi çıkmaza sürükler.Bütün bunlarla karşılaşmamak için Uzaktan Eğitim Portalı olarak her zaman yanınızadayız.

 

Uygun Uzaktan Eğitim Sistemi Kurma Maliyeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Ücretsiz eğitim yazılımı demosu için bize ulaşın.

 

Neden Uzaktan Eğitim adlı yazımızı da okuyabilirsiniz.