Özel Okullar ve Kurslar İçin Uzaktan Eğitim Portalı

İçinde bulunduğumuz durum sebebiyle örgün eğitim sisteminin yerini uzaktan eğitim sistemine bırakması sonucunda“uzaktan eğitim nasıl avantajlar sağlar?” sorusunun cevabı merak konusu olmuştur…Biliyoruz ki ülkemiz tamamen sınav merkezli eğitim anlayışına sahiptir. Okullar tatil edilse bile sınavların her halükarda yapılacağı bir gerçektir. Bunları farkında olan sayısız veli,  çocuklarının geleceğini düşünerek sınavlara hazırlamak için elinden geleni yapacaktır. Bütün bunlar düşünüldüğünde Uzaktan eğitime geçiş yapan özel bir  kurum, öğrencilerini bu amansız yarışta tutmak için çok önemli ve yerinde bir adım atmış olur. Ayrıca kurumsal imajını da korumuş olur.

 

   Özel okullar ve özel kurslar bir ihtiyaca cevap veren kurumlar olmakla birlikte beklentisi yüksek veli portföyüne de sahip kuruluşlardır.Bu kurumlardan velilerin en öncelikli beklentilerinden birisinin  kesintisiz eğitim olduğunu görürüz. Dolayısıyla uzaktan eğitim öncelikle velilerde müşteri memnuniyeti avantajı oluşturur demek mümkündür.

 

   Özel bir  kurum için  herzaman öğrenci ve velisinin yanında olmak büyük önem taşır. Örgün eğitimden plansız bir ayrılışın öğrenci ve veli açısından olumsuz sonuçları neler olduğunu tahmin edebiliriz..Uzaktan eğitim, öğrencinin okul atmosferinden ve öğretmenlerinden kopmaması için son derece avantajlı bir yöntemdir ve veli , öğrenci kaygılarına son vermektedir.

 

"Her Veli Birer Eğitimcidir" başlıklı yazımızada göz atabilirsiniz.

 

Uygun fiyatlı Uzaktan Eğitim Sistemi Kurma Maliyeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.